Idemos slutrapport/handbok kan nu läsas digitalt!

I samband med avslutningen av Idemo utgavs handboken Ämnesövergripande undervisning och demokratifostran: Idemo-hankkeen tuloksia 2018-2022. Boken finns uppladdad digitalt och kan läsas fritt här: https://www.doria.fi/handle/10024/184036.

Från Idemos sida vill vi samtidigt påminna om att Idemo-hemsidan kommer att fortsätta vara i bruk och användas för att berätta om aktuella saker som händer i det fortsatta gästprofessursprojektet. Som en fortsättning på Idemo installerades i januari 2022 professor Sören Harnow Klausen från Syddansk universitet till gästprofessor i ämnesövergripande pedagogik vid FPV i Vasa. Tillsammans med Sören kommer vi att fortsätta utveckla ämnesövergripande didaktik i teori och praktik. Följ arbetet här på hemsidan och på Idemos facebook-sida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s