Dags för avslutningsseminarium!

Det har blivit januari 2022, vilket innebär att projektfinansieringen för Idemo avslutas i månadsskiftet. På onsdag, 26.1 kl. 10-11:30, håller vi ett avslutande seminarium över zoom. Medverkande är förutom oss projektanställda från ÅA och JY, även Pamela Granskog från Utbildningsstyrelsen, lärare från några projektgymnasier och Åbo Akademis nya gästprofessor i ämnesövergripande pedagogik, Sören Harnow Klausen. Gästprofessuren utgör en fortsättning på det ämnesövergripande forsknings- och utvecklingsarbetet som gjorts inom Idemo.

Vid seminariet presenteras den handbok/slutrapport för projektet som färdigställts under hösten: Ämnesövergripande undervisning och demokratifostran: Idemo-hankkeen tuloksia 2018-2022 (red. Nina Mård). Handboken publiceras både fysiskt och digitalt.

Ingen förhandsanmälan behövs till seminariet 26.1. Logga in i zoom med ditt för- och efternamn så kan vi identifiera dig och släppa in dig i mötet: https://aboakademi.zoom.us/j/63442892921.

Välkomna med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s